Stichting Zwembad Verbetering

De Stichting Zwembadverbetering werft donateurs en gelden met als doel het upgraden van het huidige zwembad. De Stichting heeft al heel wat werk verricht maar is nog niet klaar.

normal SIMG0868

Vlak voor de renovatie van 1995/1996 is de Stichting in het leven geroepen om de zogenaamde comfort verhogende voorzieningen voor zijn eigen rekening te nemen. Met een fantastische financiële start kon er direct al het één en ander gerealiseerd worden. De 43 meter lange waterglijbaan welke voor een prikje werd overgenomen van het Stienser Zwembad en het winddicht maken van de kleedaccommodatie behoorden tot de eerste acties. Later werden o.a. diverse speeltoestellen vervangen en aangeschaft. Voor het nieuwe seizoen staan er diverse verbeteringen, maar ook veranderingen in de planning. De glijbaan wordt voor de wet aangepast, het terras krijgt een update en verder worden de diverse aanwijsbordjes vervangen.  

Wij zijn blij met ons mooie openluchtzwembad in de gemeente. Dit willen wij graag zo houden, of eigenlijk willen we meer! Deze stichting heeft als doel, om er naar te streven een zo aantrekkelijk mogelijk zwembad te realiseren, voor nu en voor de toekomst. Wij willen een zwembad….. wat het bezoeken waard is. Help ons mee het zwembad bij de tijd te houden…… en wordt donateur van de Stichting Zwembadverbetering. 

Bij voorbaat onze hartelijke dank! 

Voorzitter: H. Hellema
Secretaris: H. Broersma
Penningmeester: P. Sybesma


Ondergetekende geeft zich, tot wederopzegging, op als donateur van de Stichting Zwembadverbetering: 

naam: 

adres: 

 

* ik maak 1x per jaar € over naar rekeningnummer NL 19 RABO 0100907067 t.n.v. Stichting Zwembadverbetering 

* ik steun de stichting en doe een eenmalige gift op:

      rek.nr. NL 19 RABO 0100907067  t.n.v. Stichting Zwembadverbetering 

U kunt uw gegevens mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , inleveren aan de kassa bij het zwembad of inleveren bij één van de boven genoemde personen.