Stichting Zwembad Verbetering

De Stichting Zwembadverbetering werft donateurs en gelden met als doel het upgraden van het huidige zwembad. De Stichting heeft al heel wat werk verricht maar er is altijd wel iets om te vernieuwen of te verbeteren.DSC 1106

Vlak voor de renovatie van 1995/1996 is de Stichting in het leven geroepen om de zogenaamde comfort verhogende voorzieningen voor zijn eigen rekening te nemen. Met een fantastische financiële start kon er direct al het één en ander gerealiseerd worden.Zoals de 43 meter lange waterglijbaan en het winddicht maken van de kleedaccommodatie behoorden tot de eerste acties. Later werden diverse speeltoestellen vervangen en aangeschaft. Voor elk nieuw seizoen staan er diverse verbeteringen, veranderingen in de planning.   

Wij zijn blij met ons mooie openluchtzwembad in de gemeente. Dit willen wij graag zo houden, of eigenlijk willen we meer! Deze stichting heeft als doel, om er naar te streven een zo aantrekkelijk mogelijk zwembad te realiseren, voor nu en voor de toekomst. Wij willen een zwembad wat het bezoeken waard is. Help ons mee het zwembad op to date te houden en wordt donateur van de Stichting Zwembadverbetering. 

Bij voorbaat onze hartelijke dank! 

Voorzitter: H. Hellema
Secretaris: H. Broersma
Penningmeester: P. Sybesma


Voor meer info: mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   en of benader boven genoemde personen.

 

Wilt u een donatie doen aan Stichting Zwembadverbetering? 

Dit kan via het volgende rekeningnummer

NL 19 RABO 0100 907 067 tnv Stichting Zwembadverbetering